Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (13/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

Amb l'objectiu de minimitzar els riscos a la població, i atenent les darreres disposicions de la Generalitat, la comissió tècnica i política creada per l'Ajuntament ha decidit el tancament i la suspensió de les activitats associades a diversos equipaments. - L'Ajuntament de Montornès ha decidit reprogramar les activitats culturals i la programació d'espectacles del Teatre Margarida Xirgu per contribuir a la contenció del coronavirus. - Fins diumenge, el veïnat podrà donar suport a les iniciatives que més els hi agradin a la plataforma montornes.cat/decidim. - La Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ha estat ajornada al 15 de novembre per prevenció davant el coronavirus.