Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (13/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

Amb l'objectiu de minimitzar els riscos a la població, i atenent les darreres disposicions de la Generalitat, la comissió tècnica i política creada per l'Ajuntament ha decidit el tancament i la suspensió de les activitats associades a diversos equipaments. - L'Ajuntament de Montornès ha decidit reprogramar les activitats culturals i la programació d'espectacles del Teatre Margarida Xirgu per contribuir a la contenció del coronavirus. - El Govern de la Generalitat ha decidit tancar tots els centres educatius de Catalunya. - El Departament de l'Esport de la Generalitat i les Federacions catalanes han aturat l'activitat esportiva al territori per prevenció davant el coronavirus. La suspensió va començar ahir i s'allargarà durant dues setmanes.