Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (13/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

L'Ajuntament de Montornès suspèn des d'avui i de forma preventiva les activitats programades per contribuir a la contenció del coronavirus. - Més de 30 dones van assistir ahir a la presentació de la segona edició del projecte Dones amb Talent. La formació inclou coneixements en economia feminista i emprenedoria social. - Fins diumenge, el veïnat podrà donar suport a les iniciatives que més els hi agradin del procés participatiu del Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 a la plataforma Decidim. - La Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ha estat ajornada al 15 de novembre. La decisió és una mesura de prevenció davant el coronavirus.