Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (12/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

El Departament de Promoció Econòmica i Comerç i el d'Igualtat han presentat aquest matí la segona edició del projecte Dones amb Talent. - Fins diumenge, el veïnat podrà donar suport a les iniciatives que més els hi agradin del procés participatiu del Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 a la plataforma Decidim. - El Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya. - El Departament de l'Esport de la Generalitat i les Federacions catalanes aturen l'activitat esportiva al territori per prevenció davant el brot de Coronavirus. La suspensió ha començat avui i, en principi, s'allargarà durant dues setmanes.