Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (11/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

L'alcalde, José Montero, ha demanat calma al veïnat de Montornès davant la situació provocada pel Coronavirus. L'alcalde ha fet aquesta crida després del Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental que s'ha celebrat aquest matí al circuit de Barcelona-Catalunya. - El Pla d'Ocupació Local de la Brigada Jove enfila les darreres setmanes del projecte. En els darrers mesos, els joves han posat a punt els horts municipals i han donat suport a la Brigada. - Els departaments d'Infància i d'Esports de l'Ajuntament donaran a conèixer les activitats d'estiu el 18 de març en una sessió informativa al Teatre Margarida Xirgu. - El Club Patí Montornès ha participat a l'exhibició del Club Patinatge artístic Mollet pel Dia Internacional de la Dona. L'acte "Rodem per la dona" es va celebrar diumenge passat.