Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (11/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

Segons informa l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental, el 2019 la població estrangera ha crescut a la comarca un 5,94%, continuant la dinàmica iniciada l’any anterior. - Ja és obert el termini d'inscripcions al Casalet infantil de Setmana Santa que organitza el Departament municipal d'Infància. L'activitat tindrà lloc durant les vacances escolars i es desenvoluparà, un any més, al Centre Infantil Pintor Mir. - L'alumnat del grup de l'assignatura de Teatre Musical de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, interpretaran el musical Carrer Q el proper dissabte. - L'atleta Miquel Corbera s'ha proclamat campió d'Espanya de cros, dins l'equip català. La competició s'ha disputat aquest diumenge a Saragossa.