Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (11/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

Montornès i la resta de municipis que composen el CRÍTIC, el Pla de prevenció en el consum de drogues i pantalles de la Mancomunitat del Galzeran, compten des d'ahir amb un nou protocol d'actuació. - El departament de Promoció Econòmica i Comerç tornarà a oferir el projecte de formació en emprenedoria social i feminista Dones amb Talent. - La unitat mòbil d'extraccions del Banc de Sang i de Teixits s'instal·larà avui al Casal de la Gent Gran Centre*. - Bona jornada a la Lliga Catalana pel Club Escacs Montornès. Els seus equips han sumat tres victòries i només una derrota.

* CANVI D'UBICACIÓ: les donacions de sang es faran a la Sala d'Exposicions de Can Saurina, en comptes de al Casal de Gent Gran Centre.