Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (10/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

Can Saurina acollirà la presentació del grup d'agents d'acollida el divendres 27. La iniciativa està impulsada pel Servei de primera acollida i té com a objectiu acompanyar les persones nouvingudes a Montornès durant el seu període d'adaptació. - El grup motor del projecte CRÍTIC, el Pla de prevenció en el consum de drogues i pantalles de la Mancomunitat del Galzeran, s'ha reunit aquest matí per presentar un nou protocol d'actuació. - La programació d'activitats del Dia Internacional de les Dones continuarà diumenge a #Montornès amb l'espectacle Akelarre de la companyia The Feliuettes. - Una trentena de persones han participat a la sortida mediambiental de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca aquest diumenge.