Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (05/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

El president del Consorci Besòs Tordera, Josep Monràs, es va reunir ahir amb els grups municipals en una sessió informativa per traslladar l'actual situació del riu Besòs i les actuacions del dia de l'incendi a l'empresa Ditecsa al desembre. - L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha reprès la seva activitat a Montornès amb novetats. El 26 de març, l'organisme posarà en marxa formacions amb un format píndola. - Diumenge, la plaça de Pau Picasso acollirà tot un seguit de propostes reivindicatives amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La diada es completarà amb la lectura del manifest institucional i un dinar del cabàs. - Nova jornada pels principals equips del Club Bàsquet Vila de Montornès. Els seus rivals seran el Mataró Parc Boet, l'Amunt i el Viladecavalls.