Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (04/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

L'alcalde, José Montero, ha presidit la trobada entre el president del Consorci Besòs Tordera, Josep Monràs, i els grups municipals. A la sessió informativa s'ha donat a conèixer l'actual situació del riu Besòs i les actuacions del dia de l'incendi a l'empresa Ditecsa al desembre. - Els grups de l'oposició han valorat positivament la sessió informativa d'avui, però defensen la necessitat de crear nous protocols a seguir en casos d'incidents com aquests. - La taxa d'atur s'ha mantingut estable a Montornès. - 8 esportistes del Club Triatló Montornès han participat al Duatló de Girona aquest diumenge. Luis Arias ha aconseguit el millor resultat amb el 30è lloc.