Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (04/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

El president del Consorci Besòs Tordera, Josep Monràs, s'ha reunit amb els grups municipals en una sessió informativa per traslladar l'actual situació del riu Besòs i les actuacions del dia de l'incendi a l'empresa Ditecsa al desembre. - Els grups de l'oposició han valorat positivament la sessió informativa d'avui, però continuen defensant la Comissió d'estudi sobre l'incendi a l'empresa Ditecsa que va tenir lloc al desembre. - Dissabte al vespre, la Policia Local va actuar davant la presència d'un vehicle sospitós a l'aparcament de l'hipermercat del carrer d'Antonio Machado, a Montornès Nord. - Izan Ramírez, del Club Atletisme Montornès, ha aconseguit una medalla de bronze als Campionats de Catalunya sots 18 en pista coberta. Ho ha fet als 3.000 metres marxa.