Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (04/03/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

Fins el dia 15, el veïnat podrà donar suport a les iniciatives que més els hi agradin del procés participatiu del Pla d'Actuació Municipal 2020-2023. Ho podran fer a través de la plataforma Decidim. - L'atur a Montornès s'ha mantingut estable durant el mes de febrer. A nivell comarcal, l’increment del nombre de desocupats ha estat inferior a l’1%. - L'obra de Joaquim Mir sobre la Torre Sola ja es pot veure de forma permanent al Museo del Prado. Fins ara el quadre formava part d'una mostra temporal. - Més de 50 patinadores de la comarca han participat a la primera fase de la Lliga Comarcal de patinatge artístic, organitzada pel Club Patí Montornès.