Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (27/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

El departament de Joventut ha anunciat que la propera assemblea jove KOSMOS per decidir les activitats que s'inclouran als pressupostos participatius de l'any vinent tindrà lloc el 22 de novembre a El Sorralet. - Per celebrar la Setmana Cultural de l'equipament, aquesta tarda, l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ha preparat un concurs de talents seguint el format del conegut programa de televisió Got Talent. - Aquest dissabte la companyia The Chanclettes ofereix el seu cabaret contemporani  #DPUTUCOOL al Teatre Margarida Xirgu. - El Club Atletisme Montornès organitzarà el proper 8 de març una sortida per conèixer l'entorn mediambiental de la Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca.