Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (26/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

Montornès ha aconseguit un ajut de la Diputació per instal·lar plaques solars al CEM Les Vernedes. El sistema suposarà un estalvi anual estimat de 2.250 euros. - Els mesos de març i abril, els centres d'ensenyament de Montornès faran jornades de portes obertes prèvies a les preinscripcions del curs 2020-2021. L'Escola Sant Sadurní donarà el tret de sortida a les jornades. - La psicòloga i sexòloga especialitzada en educació sexual i afectiva, Alba Povedano, oferirà una xerrada divendres al Centre Infantil Pintor Mir. - L'Associació Esportiva Montornès Futbol Sala tornarà a organitzar jornades de tecnificació per Setmana Santa. Les activitats seran els dies 6, 7 i 8 d'abril i tindran un preu de 30 euros.