Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (26/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

Montornès ha aconseguit un ajut de la Diputació per instal·lar plaques solars al CEM Les Vernedes. El sistema suposarà un estalvi anual estimat de 2.250 euros. - La tercera edició de la festa solidària Globus pels Valents se celebrarà el 9 de maig a la plaça de Pau Picasso per recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil. - Aquest dissabte la companyia The Chanclettes ofereix el seu cabaret contemporani  #DPUTUCOOL al Teatre Margarida Xirgu. - El Clàssics Club Montornès ha anunciat que torna la tradicional Concentració de Clàssics el proper 24 de maig. L'acte celebrarà la seva dotzena edició després d'un any d'absència.