Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (26/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

Les sessions participatives del Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 han recollit 65 propostes que durant aquesta setmana i la que ve s'afegiran a les que el veïnat ha fet a la plataforma "Decidim". - Sa Majestat el rei Carnestoltes ha mort. Montornès li dirà adéu avui a la tarda amb les darreres propostes del Carnaval d'enguany: un taller per a infants, la rua de dol i el cremat del rei. - Ja està en marxa l'organització del primer mercat de segona mà de l'any al poble. En aquesta ocasió, les AMPA que hi col·laboren són les dels instituts Marta Mata i Vinyes Velles, i de les escoles Marinada, Mogent i Sant Sadurní. - El Club Futbol Montornès ha acollit un amistós femení entre un combinat de jugadores de la comarca i l'equip del projecte Estrelles de Zahor. El partit, jugat al camp del CEM Les Vernedes, ha acabat 2-2.