Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (25/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

El Consorci Besòs Tordera no prendrà accions legals contra l'empresa Ditecsa per l'incendia que va comportar l'arribada de dissolvent al riu Besòs fins que la fiscalia no acabi l'informe. - Sa Majestat el rei Carnestoltes ha mort. Montornès li dirà adéu demà a la tarda amb les darreres propostes del Carnaval d'enguany: un taller per a infants, la rua de dol i el cremat del rei. - La veïna de Montornès Carmen Albana Sanz serà la protagonista d'una sèrie televisiva. - Les atletes Eva Pérez i Sandra Trujillo han aconseguit un doblet pel Club Atletisme Montornès al Campionat de Catalunya Màster en pista coberta. Francisco Díaz també ha pujat al podi, aconseguint una tercera posició.