Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (25/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

Nova detenció per part de la Policia Local per un robatori en un comerç. Els fets van passar el 17 de febrer a la nit en un establiment de l'avinguda de l'Onze de Setembre. - Compte enrere per a la tercera edició de la festa solidària Globus pels Valents. L'acte tornarà a recaptar diners per a la investigació contra el càncer infantil que impulsa l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. - El Centre infantil Pintor Mir acollirà la xerrada Com i quan parlar de sexualitat amb els meus fills i filles divendres. - El karateka Pablo Fuentes, del Club Karate Montornès, ha aconseguit una medalla de bronze a la primera jornada de la Lliga Nacional Infantil.