Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (21/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

L'alcalde, José Montero, ha demanat al Consorci Besòs Tordera que es reuneixi amb l'oposició per informar-la sobre les actuacions que es van dur a terme, durant l'incendi a l'empresa Ditecsa el desembre. El president del Consorci, Josep Monràs, ha afirmat que la trobada se celebrarà en els propers dies. - Arrenquen les festes de Carnaval a Montornès. El concurs de truites, la tradicional petada de globus i un taller infantil han estat les propostes d'aquest Dijous Gras. - L'alumnat de cinquè de l'Escola Marinada ha guanyat el Premi a l'emprenedoria de l'edició d'enguany de la First Lego League. - El Club Tennis Montornès compta amb més de cent socis per la seva 22a temporada. L'entitat va celebrar el seu aniversari el passat cap de setmana.