Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h (20/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí tarda: 18 h

El president del Consorci Besòs Tordera, Josep Monràs, ha declarat que l'estat del riu Besòs evoluciona positivament, desprès de l'incendi a Ditecsa que va comportar l'arribada de restes de dissolvents al curs fluvial. - L'alcalde, José Montero, ha demanat al Consorci Besòs Tordera que es reuneixi amb l'oposició per informar-la sobre les actuacions que es van dur a terme durant l'incendi a l'empresa Ditecsa el desembre. - Avui finalitza el termini d'inscripció per el popular concurs de disfresses que organitza l'Ajuntament. - L'infantil femení del Club Handbol Montornès buscarà la victòria aquest cap de setmana contra l'Associació Lleidatana.