Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (20/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

Al març s'iniciarà una nova edició formativa de l’Escola Popular d’Economia Feminista. La iniciativa, impulsada pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, està adreçada a dones que estiguin a l'atur. - Montornès dona avui la benvinguda al Carnaval. La festa començarà a les 6 de la tarda amb una petada popular de globus a la plaça de Margarida Xirgu i l'arribada de Sa Majestat Carnestoltes. - El Carnaval arriba avui a Montornès, i per als més joves, el Departament de Joventut organitzarà una festa jove de Carnaval la nit del 22 de febrer al Teatre Margarida Xirgu. - Els equips del Club Bàsquet Vila de Montornès intentaran revertir la seva situació aquest cap de setmana, contra el Vilassar de Mar i el Canovelles.