Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h (19/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí matí: 11 h i 13 h

El departament d'Igualtat fa a una crida a la ciutadania per fer propostes pel Dia Internacional de les Dones. Les activitats es duran a terme a la plaça de Pau Picasso i culminaran amb un dinar de germanor. - Els monitors i monitores de menjador de les cinc escoles del municipi s'han reunit per primer cop per participar en una formació dins el Pla Educatiu d'Entorn. - El llibre El club de la Buena Estrella, de David Safier, protagonitzarà la segona sessió de Fem tertúlia de l'any aquesta tarda a la Biblioteca. - Més de 50 nens i nenes han participat aquest cap de setmana al torneig que ha organitzat el Club Tennis Montornès per celebrar el seu 22è aniversari.