Montornès Notícies

Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h (13/02/2020)

Serveis Informatius de Ràdio Montornès
Montornès Notícies - Butlletí vespre: 20 h

L'Ajuntament de Montornès s'afegeix a la Junta de La Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Saharaui. - "Enganxa la ràdio" és títol del programa amb el qual Ràdio Montornès vol retre homenatge a la ràdio local amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio. - El Centre Infantil Pintor Mir acollirà demà La città infinita, un joc de cooperació i construcció adreçat a famílies per dissenyar un model de poble i recollir idees per al nou Pla d'Actuació Municipal. - El grup impulsor del Consell Local per la República organitzarà diumenge una trobada a la plaça de Pau Picasso. - El Club Deportivo Montornès Norte de futbol buscarà sumar tres punts més aquest cap de setmana davant el Bellavista Milán de Les Franqueses.