Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: "Makoto Shinkai torna amb una nova joia de l'animació" (13/04/2023)

Las Mañanas - Descinexión: "Makoto Shinkai torna amb una nova joia de l'animació"

Jose Luis Cano repassa les estrenes cinematogràfiques més destacades a les sales de cinema (Los tres mosqueteros: D’ArtagnanRenfieldMaravilloso desastreSuzume) i a les plataformes digitals (El hombre de Florida, a Netflix; la temporada final de La maravillosa señora Maisel, a Amazon Prime Video; Bring back Alice, a HBO Max; i Pandora, bajo al paraíso, a Disney Plus). També repassa notícies com la crítica de l'Associació Internacional d'Exorcistes cap al nou film El exorcista del Papa amb Russell Crowe, les noves acusacions d'abús sexual a l'actor Gerard Depardieu, o les converses amb l'elenc principal d'Shrek per a una possible cinquena pel·lícula.