Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Alba Careta presenta el disc "Teia" (20/03/2023)

Las Mañanas - Alba Careta presenta  el disc "Teia"

Alba Careta, de 28 anys, ha guanyat el Premi a Jove Talent en els Premis de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, i ara ens presenta el seu nou àlbum Teia

 

El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i el que realment creiem i volem per nosaltres mateixes; l’experiència d’anar entenent que a vegades, la intuïció i l’esforç són la flama que ens guia per anar trobant el propi camí, l’autèntic; i com és d’important cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten i, que al final, es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta.

 

Una entrevista de Miquel Zafra.