Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Míriam Mogas presenta el seu 3r llibre (06/02/2023)

Las Mañanas - Míriam Mogas presenta el seu 3r llibre

L'escriptora local Míriam Mogas ha publicat un tercer llibre "Que no se pierda la oportunidad de conquistarnos de nuevo". Sinopsi:

"Tenim el poder de conquistar-nos de nou, cada dia com una cosa nova. Estimar-nos i encendre la flama que hi ha en nosaltres. Aquesta flama que fa dels nostres dies moments apassionats. Que fa jove i dona vida al bell que un porta dins. Qui diu el que ets, si no això mateix que desprèn la teva flama. En realitat podria dir la teva ànima, però la teva flama és el que tu fas per avivar la teva ànima. Amb una carícia a tota la nostra experiència i aprenentatge de vida forgem una vida plena de valors que creguin valor, plena d'amor que dona amor."