Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: "Una temporada cinèfila més a la butxaca" (28/07/2022)

Las Mañanas - Descinexión: "Una temporada cinèfila més a la butxaca"

Jose Luis Cano s'acomiada de la ràdio fins al setembre amb una darrera secció de cinema. Porta les estrenes més destacades a les cartelleres (Los perdonados, DC Liga de supermascotas, Héroes del barrio i La fractura) i a les plataformes (Desparejado, a Netflix; Paper Girls, a Amazon Prime Video; Pequeñas mentirosas: Pecado original, a HBO Max; i Por mandato del cielo, a Disney Plus). També repassa notícies com els propers títols de Marvel a les fases 5 i 6, l'aposta dels germans Russo perquè Regé-Jean Page sigui el proper James Bond, o el primer videoclip dirigit per Steven Spielberg (dedicat a la cançó Cannibal, de Marcus Mumford).