Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Un cap de setmana gegant amb la 26a Trobada de Gegants del Vallès (23/05/2022)

Las Mañanas - Un cap de setmana gegant amb la 26a Trobada de Gegants del Vallès

Un total de 21 colles del Vallès Oriental i l'Occidental han participat en la 26a Trobada Comarcal del Vallès Oriental celebrada enguany a Montornès durant el cap de setmana del 21 i 22 de maig. El “Ball a Vallès” entre els gegants de Montcada i Montornès ha tancat l'esdeveniment i ha simbolitzat el traspàs del pubillatge entre la geganta Elisenda i la gegantona Angeleta. A Las Mañanas n'han parlat amb la cap de la Colla de Geganters de Montornès, Anna Medina; la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; el president de la Colla de Gegants de Montcada i Reixac, Albert Carandell; i el vocal geganter dels dos Vallesos, Ivan López.