Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: "Setmana d'estrenes espanyoles" (24/03/2022)

Las Mañanas - Descinexión: "Setmana d'estrenes espanyoles"

Jose Luis Cano porta les estrenes de cinema més destacades a les sales (Camera Café: La Película, La Cima, Llegaron de noche i Belle) i a les plataformes (Los Bridgerton 2, a Netflix; Amarres, a HBO Max; i Paralelos desconocidos, a Disney Plus). També repassa notícies com l'anunci del còmic que Paul Dano escriurà sobre el seu personatge, Enigma, a The Batman; el rebuig de Daniel Radcliffe per tornar a ser Harry Potter en l'adaptació que Chris Columbus vol dirigir a partir de l'obra de teatre El llegat maleït; o la confirmació de la producció de la versió cinematogràfica de la novel·la Run, Rose, Run de Dolly Parton i James Patterson a càrrec de l'actriu Reese Whiterspoon.