Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - La 27a Mitja Marató, cada vegada més a prop (17/03/2022)

Las Mañanas - La 27a Mitja Marató, cada vegada més a prop

La sala de La Concòrdia de Montmeló ha estat l'escenari triat per presentar la 27a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, que tindrà lloc el 27 de març i arribarà tres anys després de la darrera edició. A Las Mañanas han pogut conèixer les impressions dels alcaldes i l'alcaldessa dels quatre municipis per on passa la cursa (José A. Montero, de Montornès; Pere Rodríguez, de Montmeló; Yolanda Lorenzo, de Vilanova; i Albert Gil, de La Roca); l'organitzador de la Mitja, Javier Álvarez; el director de Henkel Ibérica a Montornès, Sumit Agarwal; la vicepresidenta de l'Assemblea de Creu Roja Granollers, Teresa Sorribes; i la la recentment escollida presidenta de la Federació Catalana d'Atletisme, Mercè Rosich.