Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: "Les noves propostes de Paco Plaza i Kenneth Branagh" (27/01/2022)

Las Mañanas - Descinexión: "Les noves propostes de Paco Plaza i Kenneth Branagh"

Jose Luis Cano torna a Las Mañanas per repassar les darreres estrenes de cinema a les sales (La abuela, Belfast, En un muelle de Normandía i Prisioneros de Ghostland) i a les plataformes digitals (Feria: La luz más oscura, a Netflix; Todos mienten, a Movistar Plus; La edad dorada, a HBO Max; Simeone. Vivir partido a partido, a Amazon Prime Video; i Las aventuras de Buck, a Disney Plus). També porta notícies com la pel·lícula que Adam McKay (No mires arriba) dirigirà sobre l'assalt al Capitoli, el fitxatge de Johnny Depp pel biopic sobre el rei Lluis XV de França o les crítiques de Peter Dinklage (Joc de Trons) a la nova adaptació que Disney prepara sobre la Blancaneu i els Set Nans.