Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: "S'acosta la temporada de premis de cinema" (09/12/2021)

Las Mañanas - Descinexión: "S'acosta la temporada de premis de cinema"

Jose Luis Cano repassa les estrenes cinematogràfiques més destacades a les sales (Querido Evan Hansen, El lodo, La familia Bloom i No mires arriba) i a les plataformes digitals (Imperdonable, a Netflix; Landscapers, a HBO Max; Encounter, a Amazon Prime; i Bienvenidos a la Tierra, a Disney Plus). També porta notícies com les principals pel·lícules guanyadores als premis del Cercle de Crítics de Cinema de Nova York, les paraules de la productora Barbara Broccoli sobre qui hauria de ser el proper o la propera agent 007, o les darreres polèmiques relacionades amb l'estrena del musical West Side Story a Aràbia Saudí.