Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: "El Nadal va arribant amb un munt d'estrenes" (11/11/2021)

Las Mañanas - Descinexión: "El Nadal va arribant amb un munt d'estrenes"

Jose Luis Cano repassa les estrenes de cinema més destacades a les sales (Way Down, Pan de limón con semillas de amapola, Cuidado con lo que deseas i Eiffel) i a les plataformes (Claroscuro a Netflix, Ana Bolena a HBO Max i Por fin solo en casa a Disney Plus). També té temps de repassar algunes de les darreres notícies, com la confirmació de l'adaptació del musical Wicked amb Ariana Grande, l'elecció de Gal Gadot per interpretar la reina de la Blancaneu de Disney, o la pel·lícula que Leonardo DiCaprio protagonitzarà sobre el líder d'una secta que va provocar el suïcidi de 900 persones a Jonestown a finals dels anys 70.