Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Eudald Palma presenta CAVALLER ERRA(N)T (27/09/2021)

Las Mañanas - Eudald Palma presenta CAVALLER ERRA(N)T

Miquel Zafra entrevista Eudald Palma, cantautor i guitarrista, qui ara presenta CAVALLER ERRA(N)T. El títol d'aquest disc està inspirat en la figura medieval del que s'anomenava cavaller errant, i que el definia com el qui anava a recórrer món i cercar aventures, però donant-li un nou sentit amb el fet de jugar extraient la lletra N, i representar la part dels errors quedant com a CAVALLER ERRAT.
Les cançons d'aquest treball, parlen de com afrontem els errors i aprenentatges en les diferents situacions que ens trobem fent camí a la vida, amb un enfoc filosòfic i reflexiu però amb ocurrència. L'estil musical de cadascun dels temes, busca la millor manera de transmetre el missatge, amb cançons que van des del pop rock, al folk, l'havanera o la rumba, aconseguint que aquest sigui un projecte molt eclèctic.