Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Especial Festa Major des del carrer (2a part) (17/09/2021)

Las Mañanas - Especial Festa Major des del carrer (2a part)

Amb motiu de la Festa Major, l'equip de Ràdio Montornès ha emès un programa especial de Las Mañanas amb entrevistes i actuacions musicals en directe des de la plaça de Pau Picasso. A la segona part hi intervenen el president de la Penya Pere Anton, Carlos Borrego; la secretària de la Penya Els Bartomeus, Sandra Lavado; la presidenta de la Colla de Geganters de Montornès, Anna Medina, la tresorera, Maria José Molina, i la integrant de la junta Ainoa Santiago; el president del Ball de Diables i Drac de Montornès, Héctor Alba; i l'alcalde, José A. Montero. A més, els artistes Melani Cabezas i Raúl Espinar han interpretat dues cançons en directe.