Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Acte de commemoració del 90è aniversari de la II República (15/04/2021)

Las Mañanas - Acte de commemoració del 90è aniversari de la II República

Amb motiu de la commemoració del 90è aniversari de la proclamació de II República Espanyola, s'han col·locat tres llabordes de topada, també conegudes com Stolpersteine, a la plaça de la República. José Luís Cano porta els testimonis del president d’Amical Mauthausen, Enric Garriga; de cap del programa de Memòria Democràtica de la Diputació de Barcelona, Francesc Xavier Menéndez; de l’alcalde de Montornès, José Montero; Maria Teresa Pou Bellvei, qui la seva àvia era germana de Marià i Joan Clivillers Juan; Francesc Sans Ballús, qui l'oncle de la seva marea era Josep Viñallonga; i Andrea Hidalgo, qui va realitzar el treball de recerca sobre els deportats montornesencs l'any 2016.