Las Mañanas de Radio Montornés

Las Mañanas - Descinexión: Sergio Zamora, la veu de Joaquin Phoenix (30/05/2019)

Las Mañanas - Descinexión: Sergio Zamora, la veu de Joaquin Phoenix

A Descinexión tornen al IV Saló del Cinema i les Sèries de l'Hospitalet de Llobregat per recordar l'entrevista a l'actor de doblatge Sergio Zamora. Ell i la seva mare, Maria Luisa Solá, van ser dos dels ponents en la conferència que va organitzar Universo Alien a l'esdeveniment. Zamora posa veu a un gran nombre d'estrelles de Hollywood com Colin Farrell, Joaquin Phoenix, Bradley Cooper o Jeremy Renner, entre d'altres. A més, Jose Luis Cano, Núria Cachán i Miquel Zafra repassen les estrenes més destacades de la setmana que, en aquest cas, són Rocketman; John Wick 3: Parabellum; La corresponsal; i Infiltrado en Miami.