La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Un Pride de pel·lícula 2024 (28/06/2024)

La Llanterna Màgica - Un Pride de pel·lícula 2024

El mes de l’orgull se celebra cada any durant el mes de juny. És un mes molt important perquè recorda l'alliberació gai i marca un moment important en la lluita per la igualtat de drets, despenalització, i acceptació de la diversitat sexual i de gènere.

 

El cinema, sent una expressió de vincle social, va ser durant anys un espai d’expressió per aquells que vivien en la repressió. No només manifestant el rebuig a aquelles preferències que es trobaven fora de l’heterosexualitat, sinó també servint com a punt crític per demostrar que aquesta opressió era una absurditat, donant el seu lloc a una comunitat amb els mateixos problemes que la resta de la població.

 

Un programa conduït per Jordi Tarradas.