La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Festival de Cannes 2024 (14/06/2024)

La Llanterna Màgica - Festival de Cannes 2024

Un any més, hem pogut gaudir d’una nova entrega del Festival de Cannes: una proposta explosiva i guanyadora que, al llarg de les seves 77 edicions. S'ha anat creant una llegenda cada vegada més gran al voltant del festival francès i la seva preuada Palma d’Or.

 

Aquest any, el nostre país no ha format part de les produccions participants a la secció oficial i, per tant, no hem pogut optar a la segona Palma d’Or per un cine espanyol que només va fer-se amb aquest guardó l’any 1960 gràcies a Viridiana de Luis Buñuel. Malgrat tot, el cine espanyol d’alguna manera estava present, ja que Juan Antonio Bayona formava part del jurat d’aquest any, liderat per Greta Gerwig. Tot i això, al llarg d'aquest programa, Jordi Tarradas, intenta fer un breu repàs al que ha donat de sí el certamen.