La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Robert De Niro (II) (24/05/2024)

La Llanterna Màgica - Robert De Niro (II)

Després de treballar en teatres marginals de l’Off Broadway, Robert De Niro va saltar a la gran pantalla l’any 1967 de la mà de Brian De Palma, però no va ser fins formar tàndem amb el director Martin Scorsese que va començar a brillar amb llum pròpia i a donar vida als seus millors personatges.

 

L’amor de De Niro pel cinema l’ha dut a provar sort a la indústria europea i en projectes d’arriscades intencions ètiques. Als rodatges és conegut el seu afany per aportar idees que enriqueixin la història amb nous diàlegs i, fins i tot, reescriure escenes senceres. La seva capacitat per a la metamorfosi s’ha vist plasmada en tots el gèneres imaginables. Per tot això i molt més, Jordi Tarradas continua parlant de Robert De Niro.