La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Jack Nicholson (I) (26/04/2024)

La Llanterna Màgica - Jack Nicholson (I)

Jack Nicholson és un dels grans actors de la història de Hollywood, ha protagonitzat algunes de les pel·lícules més importants de la història del cine com Alguien voló sobre el nido del cuco de 1975 o El resplandor de l’any 80. A més, ha donat vida a nombrosos personatges icònics com el Joker a la versió del Batman de Tim Burton. A ell va dedicat aques programa de Jordi Tarradas.

 

Nicholson és un dels sis intèrprets en guanyar tres premis Oscar, només superat per Katharine Hepburn que en va guanyar quatre. L’actor va saber construir una carrera irreprotxable en el món del cinema gràcies a la seva versatilitat. Segons va explicar en alguna ocasió, l’amor per la interpretació va estar sempre recorrent les seves venes.