La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Wonka (19/04/2024)

La Llanterna Màgica - Wonka

Totes les coses meravelloses d’aquest món comencen amb un somni. Sota aquesta premissa, Jordi Tarradas repassa Wonka, una reinterpretació del clàssic de Roald Dahl, que versa sobre els orígens del xocolater més famós del món.

 

Timothée Chalamet interpreta el personatge com una petita fita personal. El jove actor continua el llegat de Gene Wilder i Johnny Deep, els seus dos antecessors, des d’una perspectiva fresca i divertida, encaixant molt bé en un gènere tan difícil com és el musical. Tot i que no totes les coreografies estan al mateix nivell, les millors desprenen la màgia que la pel·lícula intenta traslladar a l’espectador. Gran part de que això sigui així recau sobre les espatlles de Paul King, un director que ja ens té acostumats a traslladar-nos fins una altra dimensió.