La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Dia Mundial de la Ràdio 2024 (16/02/2024)

La Llanterna Màgica - Dia Mundial de la Ràdio 2024

El 13 de febrer és la data proclamada per les Nacions Unides, l’any 2012, per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. La ràdio és a dia d'avui el mitjà informatiu més emblemàtic i dinàmic, malgrat els avanços i els nous sistemes de comunicació que han sorgit en el darrer segle.

 

L’objectiu principal d’aquest dia, és fer de la ràdio un mitjà interactiu que fomenti el debat per tractar diferents temes que interessen a la col·lectivitat. A més, la ràdio té l’avantatge d’arribar a llocs remots, on no es possible arribar mitjançant l’ús d’altres tecnologies més modernes. El seu paper en la història de la comunicació l’ha convertit en protagonista de diferents pel·lícules cinematogràfiques. I per això Jordi Tarradas li dedica aquest programa.