La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - El retrat de la vida de Leonard Bernstein (02/02/2024)

La Llanterna Màgica - El retrat de la vida de Leonard Bernstein

Bradley Cooper ressuscita l’efervescent e impetuosa figura del director d’orquestra estatunidenc Leonard Bernstein en un biopic basat en el seu matrimoni amb Felicia Montealegre.

 

Jordi Tarradas dedica el programa al músic. Entre les seves fites, figura el haver inculcat als seus compatriotes l’amor per les simfonies mahlerianes. Però va ser molt més que això: un compositor notable, encara que amb una producció limitada; un divulgador que va saber utilitzar les possibilitats de la televisió; i un educador bolcat en els joves talents i en inculcar als més petits de la casa l’entusiasme per la música clàssica. Sense deixar a banda la seva pública involucració en l’activisme polític.