La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - L'acció real de Disney (III). La Sireneta 2023 (23/06/2023)

La Llanterna Màgica - L'acció real de Disney (III). La Sireneta 2023

Esteu preparats/des per tornar sota el mar? La Sireneta ha tornat a la gran pantalla amb un remake en acció real. Està clar que Disney va veure un enorme filó d’or en refer les seves mítiques cintes en acció real, i no pensa deixar de fer-ho.

 

Després de La Ventafocs, La Bella i la bèstia, Dumbo, Aladí, El rei lleó, Mulan i Blancaneu, podem reviure la història de La Sireneta, originalment estrenada l’any 1989 i responsable de donar inici a l’Edat Daurada de Disney dels anys 90. Recordem que en aquell moment, l’estudi d’animació del ratolí més famós del món estava passant per una mala època i que va donar un gir a la seva forma de fer pel·lícules creant un musical animat, digne del mateix Broadway.