La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Tina Turner, la reina del rock'n'roll (09/06/2023)

La Llanterna Màgica - Tina Turner, la reina del rock'n'roll

Amb la seva veu aspra i uns moviments frenètics sobre l’escenari, Tina Turner va conquistar al públic de mig món i es va convertir en una de les estrelles inoblidables dels anys 80 i 90.

 

Turner, batejada com “la reina del rock and roll”, va morir el 24 de maig de 2023 als 83 anys. La cantant d’origen nord-americà va morir després d’una llarga malaltia a casa seva, a Küsnacht, prop de Zuric (Suïssa). Amb ella, el món perd una llegenda de la música i un model a seguir. Ens deixa grans èxits com Private Dancer, The Best, o What’s love got to do with it?, els 12 Grammy, els més de 100 milions de discos venuts i l’orgull de ser la primera dona en ser portada de la revista Rolling Stone. Un mite que s’apaga.