La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - 25 anys sense La Veu. Frank Sinatra (II) (02/06/2023)

La Llanterna Màgica - 25 anys sense La Veu. Frank Sinatra (II)

Només hi ha un cantant durant l’era contemporània que pugui dir que ha estat qualificat com “la veu”: Frank Sinatram que fa 25 anys ens va deixar.

 

La seva veu suau i el seu estil de Crooner inconfusible quedarà associat per sempre a temes com Strangers in the night o My way, per citar-ne les més conegudes. Però Frank Sinatra també ha passat a la història en la seva faceta d’actor, i amb fites com el treball que va realitzar a D’aquí a l’eternitat, producció de 1953, que li va valer un Oscar com a millor actor secundari. El cantant va saber navegar sense estridències entre el jazz i el swing, passant després pel pop, però mantenint sempre una enorme popularitat guanyada en part durant els anys daurats en què va passar per la ràdio.