La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - 25 anys sense La Veu. Frank Sinatra (I) (26/05/2023)

La Llanterna Màgica - 25 anys sense La Veu. Frank Sinatra (I)

Frank Sinatra va morir el 14 de maig de 1998 a l’Hospital Cedars-Sinai de Los Ángeles als 82 anys.

 

Sinatra havia passat els seus darrers anys desaparegut, entrant i sortint d’hospitals,però, malgrat això, la notícia del seu traspàs va commocionar al món sencer. La veu s’apagava i aquella metàfora va fer-se pública a tots els mitjans de comunicació. El seu estil neix dels sons jazzístics propis de la primera meitat del segle XX, fins a integrar els tons de la música popular que adquireixen gran rellevància a partir dels anys cinquanta. Més enllà de la seva gran veu i la seva tècnica del fraseig, arribava al públic pel sentiment i la veritat que imprimia a les lletres de les seves cançons. Sinatra també va ser un actor reconegut per pel·lícules com D’aquí a l’eternitat.