La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Dia de la Mare 2023 (05/05/2023)

La Llanterna Màgica - Dia de la Mare 2023

Mare no n’hi ha més que una, però n'hi ha tantes mares com fills. Construïdes sobre el nostre propi univers de relacions personals i úniques, les variables són infinites, igual que ho són els retrats cinematogràfics que reflexionen sobre un dels majors pilars de la nostra societat.

 

En el dia de la mare, Jordi Tarradas vol recordar a algunes d’aquestes grans dones, que en la ficció van crear un microcosmos propi entorn a la seva figura. Lliurada, tranquil·la, obstinada, comprensiva, tendra, perseverant, pacient, despistada, tenaç, rígida o sensible. Són molts els adjectius als que podem recórrer a l’hora de descriure qualsevol mare, tants com pel·lícules que al llarg de la història del cinema han intentat abordar les mil i una facetes de les dones que diumenge celebren el Dia de la Mare.