La Llanterna Màgica

La Llanterna Màgica - Roque Baños, compositor (16/12/2022)

La Llanterna Màgica - Roque Baños, compositor

Es curiós, però al nostre país encara succeeix masses vegades que el talent no es reconeix en la seva justa mesura, fins que el professional, en aquest cas el músic, no surt fora i és valorat per altres. Un exemple és el protagonist d'aquest programa: Roque Baños, del qual se'n parla des de fa algun temps, coincidint amb la seva decisió de viatjar als Estats Units. Aquest músic, nascut a Jumilla, ha deixat excel·lents composicions des de l’any 1997, quan Emilio Martínez-Lázaro va confiar amb ell per compondre la banda sonora de Carreteras Secundarias. El ser músic , que per cert li ha reportat fins el moment tres Premis Goya per Salomé, Las 13 Rosas i Los crímenes de Oxford.